Παλιοσυναυλία

Έχω τεράστιον πονοκέφαλον.  Έν ήπια διπλόν εσπρέσσο το απόγευμα τζιαι πληρώννω τη νύφφην.  Καταραμένη δίαιτα.  Πόψε επήα σε κονσέρτον να γιορτάσουμε τα 70χρονα του διάσημου συνθέτη John Harbison στη μεγαλούπολη.  Ήταν να είναι τζιαι τζιήνος στο κονσέρτον. Έβαλα λοιπόν τα καλά μου, εκούρτισα 5 παρέες να πάμεν -επαίζαν κάτι φίλες μας στην ορχήστραν τζιαι είπαμεν να υποστηρίξουμεν την ομάδα.  Η μουσική του συνθέτη δέν μου άρεσκεν ποττέ αλλά είπα να του δώσω ακόμα μιάν ευκαιρίαν αφού εν διασημος κάτι θα ξέρει..  Είπα σας οτι έχω τεράστιο πονοκέφαλο?
Η μουσική ήταν όντως πολλά περίεργη, με έντονο πρόβλημα ανικανοποίησης στη φόρμα.  Ετύλιεν σε δηλαδή με πέπλα όλο υποσχέσεις, εχαϊδευκεν σε με πειραχτικόν τρόπον, επετάσσετουν πάνω σου γεμάτη πάθος αλλά δέν εκορύφωννεν ποττέ της.  Για ανάμιση ώραν.  Πολλά ενοχλητικό τζιαι σπαστικό πράμα.

Για ανάμιση ολόκληρη ώρα ένιωθα:

-"άτε τέλλειωννε!  Πότε εννα βάλεις τες δυνατές συγχορδίες τζιαι να φτάσεις κάπου, ετσάκρισες το βλαγγίν μας"

-"πόσην ώραν να μου σφίγγεις τα {...}   μου!!!!  Κανείιιιιι!!  Τέλλειωνεεεε!"

-"μέ μμου ντζιήζεις τζιαμέ είπα σουυυυυ καρκαλλιούμαι!  Μέ μμου ντζήζεις βρααα!"

--"άουυυυυυ, έξω το μεαλιώναν  που το {...}  μου"

-"πόσην ώραν ολάν ίιιιιι   ίιιιιι,   κοντεύκεις να ποσπαστείς?  άτε τζιαι επόφκαλες μας"

Ετσάκρισα.  Εβίασεν μας ο κεραττάς.  Κλειστοφοβία. 
Ήταν η πιό ανοργασμική/πρίχτηκη/σπαστική  μουσική που άκουσα ποττέ μου.  Επήρεν μας τζιαι έφερεν μας άποτους, ενευριάσαμεν ούλλοι.  Δέν είχεν ούτε ένα climactic moment ο ππεζεβέγκης.  Ούλλον non commitment, hidden feelings, puritan.  

Τζιαι δέν επήεννα σινεμά πιό καλά γμτ.

Σχόλια

Ο χρήστης Leni είπε…
Damn όντως πολλά σπαστικό να μεν έχει κορύφωση η μουσική :/
Δαμέ σπάζει μου την άμα εν ένα κομμάτι, φαντάζομαι εσένα, καημένε, που ήταν ολόκληρη συναυλία!

Τελικά εν πρόβλημα να καταλάβεις. :/
Προχτές επήαμε σε live έντεχνο τζαι επαίζαν ένα τραγούδι του Αλκίνοου τζαι παρόλο που ήταν πολλά καλή διασκευή, επαίζαν λάθος συγχορδίες στην εισαγωγή τζαι εpo(o)pάραν το τέλια. Ετριβιτζιάζουμουν ώστι να τελειώσει, εκόψαν μου την έκσταση.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Λενη έτσι ακριβώς όπως το είπες.
Εξύπνησα τζιαι κόμα καγρίζω. Πρέπει να γράψω κάτι πελλόν να μου περάσει.
Ο χρήστης Aceras Anthropophorum είπε…
Καγρίζω λαλείται στο χωρκό σου; Εμείς λαλούμεν καγρεύκω. Έγραψες τα τόσον εκφραστικά που με έκαμες να καγρεύκω μαζί σου.
Ο χρήστης ruth_less είπε…
Την επόμενη φορά να εμπιστεύκεσαι τα ένστικτά σου τζιαι την αντίληψη που έshις για την μουσική γενικά τζιαι να μεν... πειραματίζεσαι με τα νεύρα σου. Η ηρεμία του πλασμάτου εν πολλά πολύτιμη για να την διακινδυνεύκουμε.

Μεν βρεις δικαιολογίες για φαί τζιαι εσπρέσσο τωρά! Stick to your diet :)
Ο χρήστης Arahni είπε…
Διάσπορε επερίγραψε πως νιώθω όταν έχουμε συναντήσεις στη δουλειά. Και μόλις τελειώσουν για ένα περίεργο λόγο πάω και τρώω :)
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Acera
Το καγρίζω εν μεσαορίτικον Το Κάγριν ¨Εφαν τον, πχ. Κάχριν άκουσα το λάλε. Καγρεύκω έν το ξανάκουσα, εν που τα μέρη σου τα παραθαλάσσια αλόπως.

ρούθλες
Ποττέ μου έν ακούω το ένστιχτον μου, το οποίον εν σοφόν τζιαι μιλά μου αμέσως τζιαι εις βάθος. Μιά ζωήν φωνάζει μου τζιαι αγνοώ το, τζιαι παθθαίννω την με τούντους τρόπους συχνά.
Χαχα, εκατάλαβες με για τα diet χαχαα, ξέρεις εννα έρτει ο φίλος ο Γιαννής ο Συνθέτης πόψε να κάμουμεν σούβλες άρα "Δίαιτα που Δευτέρας" που λαλούν στην πατρίδαν οι σκεμπετζιήες. Αναβολή, να μέν κακοφανίσω τον φίλο μου. Εννα κάμω αρνίν μαριναρισμένον στο σκόρτο, τη χλωρή ρίγανη τζιαι την αρτυσιάν. Είπεν εννα φέρει κράσους τζαιι ρούμια βραζιλιάνικα να κκεβλεντήσουμεν γιατί επήεν η θερμοκρασία στους 29 βαθμούς σήμμερα απότομα, τζιαι θα ξιθαφτούν οι φουκούδες. Περισσότερα πόψε.


αράχνη
Χαα χαχ, καταλάβω σε απόλυτα. Νιώθω εύκολα έτσι κλειστοφοβίαν γι αυτόν εκανόνισα να μέν έχω μαστόρους στη ζωή μμου. Έν κανεί που ο εαυτός επαναστατά εύκολα, θα έτρωα όπως το λιοντάριν κάθε μέρα αν είχα μήττινγκ της δουλειάς.
Ο χρήστης Λεμέσια είπε…
Θυμήθηκα μια έκφραση που άκουσα την τελευταία φορά που ήμουν στην Κύπρο και μου άρεσε πάρα πολύ...

Εν να μας πάρεις που το Τρόοδος;;;

:)

Απ' ότι βλέπω, Διάσπορε, εσένα σε πήραν από το Κιλιμάντζαρο, αλλά και πάλι δε φτάσατε στον προορισμό!
Ο χρήστης dokisisofi είπε…
Άλλη φορά να φέφκεις, να λαλείς ότι έχεις διάρροια.
Ο χρήστης Diasporos είπε…
Lemesia εν καλή η έκφραση! Έσιει χρόνια να την ακούσω. Επήρεν μας που τη σαχάραν, στην καλαχάρι, στες στέππες της ασίας τζαιι μετά στο δίκωμο τζιαι στο Λλλιοπέτριν ο συνθέτης.

δοκισισοφη
Καλή η ιδέα αλλά ο "κωδικός των συνθετών' λαλεί οτι πρέπει να υπομένεις τα κλειστοφοβικά που αλληλεγγύη (έσιει τόσους λλίους που μάς, άρα πρέπει).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mondestrucken/Φεγγαρομέθυστος

Ελάτε στες μουσικές

Στη συναυλίαν των μαθητών του Διάσπορου.